Acquire

Opel Professional Days.Duitse kwaliteit die uw zaak vooruithelpt.

ProDays

Als u professional bent, dan weet u dat professioneel werkgerief geen overbodige luxe is. En dat essentiële tools meer inhouden dan een hamer en een schroevendraaier. Een bedrijfsvoertuig dat imponeert en -vooral- presteert kan uw zaak vooruithelpen. Die vindt u bij Opel en tijdens de Opel Professional Days, zelfs uiterst voordelig.

Want of het nu de Movano, de Combo of de 100% elektrische Vivaro-e is, de aankoop van elk bedrijfsvoertuig uit ons gamma komt u nu extra voordelig uit.

5 jaar garantie
Zo geven we in oktober tijdens de Professional Days geen 2, maar 5 jaar gratis garantie1

50% korting op alle opties
Rust uw bedrijfswagen nu rijkelijk uit want u krijgt 50% korting op alle opties2.

Gratis wallbox
Bent u klaar om de stap naar elektrisch te maken? Als u kiest voor onze 100% elektrische Vivaro-e krijgt u er een gratis wallbox bij3

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP)4

 

 


1
5 jaar Opel 
Flex Care garantie is een verlenging van de standaard fabrieksgarantie met 3 jaar, op basis van 15.000 KM per jaar. Informeer naar de gedetailleerde voorwaarden op opel.be. Aanbod voor Professionelen bij aankoop van een nieuwe Opel bedrijfswagen, geldig van 1 oktober t.e.m. 31 oktober 2020.
 

2 50% korting is geldig op alle opties met uitzondering van FlexCare, kit voor ingebruikname, accessoires en verzekering. Aanbod voor Professionelen bij aankoop van een nieuwe Opel bedrijfswagen, geldig van 1 oktober t.e.m. 31 oktober 2020. 

3 Deze actie is geldig van 01/10/2020 – 31/10/2020 bij aankoop van een nieuwe elektrische of hybride Opel. De actie omvat de levering van een basis Wallbox door Zeborne t.w.v 582.64 EUR excl BTW (Wallbox1-phase 3,7/4,6kW Non-Smart met geïntegreerde kabel) of korting t.w.v dit bedrag op een ander type Wallbox van Zeborne. Installatie en abonnementskosten zijn niet inbegrepen. Eventuele extra kosten die de 582.64 EUR excl BTW zouden overschrijden, zijn steeds ten laste van de klant. Deze actie is niet inwisselbaar in contanten en geldt enkel voor professionelen.

4 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring en de EU-conformiteitsverklaring, die nog in behandeling zijn. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.